11. tammikuuta 2016

Meilläkin! Kanaa Igorin tapaan

Peggyn pieni punainen keittiö-blogin resepti Kanaa Igorin tapaan pääsi tänään testaukseen. Ja voi että miten hyvää siitä tulikin. Ihan orjallisesti en ohjetta noudattanut, sillä minulle sattui kaupassa pieni moka: kauppalistassa luki smetana, tulin kotiin ranskankerman kanssa.. Ja pakastimesta oli yllättäen loppuneet kaikki viime kesän persiljat. Mutta lopputulos oli silti mainio arkiruoka, joka jää varmasti jatkossakin listalle. Seuraavalla kerralla teen sen smetanan kanssa..
Tässä vielä ohje, linkeistä löytyy alkuperäinen herkku!

Kanaa Igorin tapaan



800 g kanan filettä
1 punainen paprika
1 keltainen paprika
2 isoa sipulia 4 valkosipulin kynttä 70 g tomaattipyrettä
1 rkl sokeria
2 tl suolaa
2 dl kanalientä
mustapippuria
350 g smetanaa (eikä mene pieleen ranskankermankaan kanssa)
1 maustekurkku
persiljaa

Kuutio sipulit, leikkaa paprikat paloiksi ja hienonna valkosipulit. Kuullota pannussa. Lisää joukkoon tomaattipyre, suola, sokeri, mustapippuri ja kanaliemi.
Lisää joukkoon smetana (tai ranskankerma) ja sekoita. Anna kastikkeen kiehua hiljalleen muutama minuutti.
Paista kanan fileisiin nopeasti kaunis pinta kuumalla pannulla.
Asettele fileet vuokaan ja kaada päälle kastike niin, että ne peittyvät.
Ripottele päälle kuutioitu maustekurkku ja persilja. Laita vuoka uuniin 175 asteeseen n. 30 minuutiksi.



Mukavaa viikkoa, pidetään itsemme lämpiminä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti