21. tammikuuta 2014

Herkkuaamiainen

Löysin Pinterestin kautta ohjeen vohveleihin, joihin makua antaa maapähkinävoi. Resepti pääsi kokeiluun pienin muutoksin ja hyvin maistui! Tavallisen sokerin vaihdoin ruokokidesokeriin ja nesteenä käytin maitoa. Amerikkalaisten reseptien mittojen kanssa saa aina hetken miettiä, mutta näin minä sen tein:

Maapähkinävoi-vohvelit



4,2 dl jauhoja
2 rkl ruokokidesokeria
2 tl leivinjauhetta
1 tl ruokasoodaa
1/2 tl suolaa
60 g voita sulatettuna
6 rkl maapähkinävoita
4,8 dl maitoa
2 munaa

Sekoita keskenään kuivat aineet (jayhot, sokeri, leivinjauhe, ruokasooda ja suola). Sekoita sulatettu voi ja maapähkinävoi tasaiseksi. Sekoita maito ja munat. Yhdistä aineet ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
Paista vohveliraudalla ja tarjoa heti.

Ja seuraavalla kerralla varmistan, että kaapista löytyy vaahterasiirappia tarjoiluun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti