25. kesäkuuta 2015

Nopea pesto-mozzarellapasta

Ruokalistalle kuuluu nykyään vakiovieraana Pesto-Mozzarellapasta, joka on nopea ja herkullinen.
Huippua olisi, jos kirsikkatomaatit ja basilika olisivat omaa tuotantoa. Sitä saa vielä hetkisen odotella. Peston voisi toki tehdä itsekin, mutta pasta toimii mainiosti käyttämällä vaikka Lidlin valmispestoa (se pieni purkki kylmähyllyllä). Tai Pirkan vastaavaa, vaikkakin oman mutun mukaan sen maku ei voita Lidlin tuotetta. 
Ohje on siis kaikessa yksinkertaisuudessaan tämä (määrät voi itse miettiä ruokakunnan mukaan):

Pastaa
Mozzarellaa
Kirsikkatomaatteja
Pestoa
tuoretta Basilikaa
Parmesan-juustoa
(suolaa, valkosipulijauhetta)



Keitä pasta suolatussa vedessä al dente ja valuta. Lisää kattilaan Mozzarella revittyinä paloina, halkaistut kirsikkatomaatit ja pestoa. Sekoita, ripottele päälle Basilikaa sekä Parmesan-raaste. Tarkista maku ja lisää halutessasi suolaa ja valkosipulijauhetta.
Valmis.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti