23. elokuuta 2015

Ahorita ja Herkkujen Suomi

Vietin osan aurinkoisesta viikonlopusta Helsingissä ja ruokavalinnat osuivat kyllä niin nappiin tällä reissulla.
Ystävän kanssa testattiin Ahorita Aleksanterinkadulla. Tykkäsin. Ruoka oli erilaista ja mukavan kevyttä. Otin Plato Mixton, jossa oli 4 tacon lajitelma eri täytteitä lisukkeineen. Hauska lisä annokseen oli raikas Kurkku-lime-limonadi. Ei annos nyt täydellinen ollut, pienellä viilauksella tästä tulisi vielä maukkaampi. Ehdottomasti kuitenkin käymisen arvoinen paikka.



Viikonloppuna Rautatientorilla oli Herkkujen Suomi-tapahtuma, Tarjolla oli lähiruokaa tuottajilta ympäri Suomen. Oli mielenkiintoista ihmetellä näytteilleasettajien tarjontaa. Ostin raakakakku-palan, maultaan porkkana-tyrni, eräästä kojusta ja huomasin, että ei ne omat kokeilut ihan pieleen ole menneet. Tämä ei nimittäin maistunut juuri miltään. Jos tämä ko. pala olisi ollut ensimmäinen kokemukseni raakakakuista, niin olisi saattanut jäädä myös viimeiseksi. Mutta sainpahan jotain vertailukohtaa...

Ostin lauantaina vielä ennen junan lähtöä aivan mahtavan Pulled Pork Burgerin! Vitsi, miten paljon makua! Juuri tällainen Street Food on niin mahtavaa, lisää näitä! Vielä kun olisi jäänyt tuottajan nimi mieleen. Siinäpä siis kehitysehdotus: nostakaa rohkeasti oma brändi/yritys esiin, niin kuluttaja muistaa hyvän kokemuksen seuraavallakin kerralla.


Näihin kuviin ja tunnelmiin tällä kertaa. Mukavaa Sunnuntai-iltaa ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti