14. heinäkuuta 2015

Pastarakkautta

Henri Alénin ohjeilla mentiin taas. Ai että tuo Vuoden keittokirja on mainio opus. Kuinka yksinkertaista voikin hyvä ruoka olla: tarvitaan aika lailla vain pastaa, herneitä, pekonia ja tuoretta minttua. No, lisäksi vähän parmesan-juustoa sekä sipulia. Toimii, toimii ja toimii. Ihan mahtavaa, että saan käytettyä tuoretta minttua, sillä se on kasvanut kasvihuoneessa aika railakkaasti. Kunhan vielä saan oman kasvimaan herneitä, niin kesäpasta on tässä.



Raaka-aineet tähän pastaan ovat siis:

salottisipuli
valkosipuli
pekoni
pasta
herneet
tuore minttu
oliiviöljy
voi

ja lisäksi mustapippuria, suolaa ja parmesan-juustoa

Aika simppeliä, eikö?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti