20. elokuuta 2014

Ravintolapäivä 17.8.

Viime vuoden Elokuussa osallistuimme itse kolmen naisen porukalla Ravintolapäivään tehtaillen ihania juustokakkuja. Vaikka päivä oli menestys, päätimme jättää tämän syksyn väliin. Ehkä ensi vuonna?
Lähdimme kuitenkin tyttöjen ja siskoni kanssa viime sunnuntaina katsomaan Tampereelle Ravintolapäivän tarjontaa. Ja olihan sitä.

Valitsimme ensimmäiseksi kohteeksi Litukan siirtolapuutarhan aika pitkälti miljöön vuoksi. Päivä oli aurinkoinen ja puutarhat toinen toistaan kauniimpia - ihana paikka! Menimme syömään Intialaisen menun erään puutarhan pihaan. Lapset pitivät pehmeän makuisesta kanakeitosta ja me siskoni kanssa söimme pienen lautasellisen erilaisia ruokia. Siitä löytyi kana-pähkinäkastiketta, riisiä, jugurttikastiketta ja linssimuhennosta. Ihan ok annos, itse olisin maustanut hieman rohkeammin. 


Sieltä jatkoimme jälkiruualle keskustaan. Hämeenpuistossa oli aivan ihan kakkukahvila! Kadulle oli tuotu muutama värikäs tuoli & pari pöytää ja kerrostalon alimman kerroksen ikkunoista kakkuja tarjoilivat ystävälliset nuoret naiset. Kakkupalavalikoimasta oli suorastaan vaikeaa valita oma suosikkimaku. Otin Maapähkinä-moussen, joka oli todella hyvää.


Tässä kiteytyi juuri se, mitä minä haluan Ravintolapäivältä: rentoa tunnelmaa, iloisia ihmisiä, uusia makuja ja kokemuksia. Herkutellaan yhdessä ja nautitaan auringosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti