Ohjeet herkkuihin ovat varsin yksinkertaiset. Määrät riippuvat tietenkin syöjistä ja omista mielihaluista & makutottumuksista. Nämä toimivat meille:
Tapas -leivät
maalaisleipää
oliiviöljyä
tomaattia kuutioina
valkosipulia
tuoretta basilikaa
vuorisuolaa
Grillaa leipiä hetki uunissa ja lisää ennen tarjoilua päälle tuoretta basilikasilppua.
Chorizo siivuja ja ilmakuivattua kinkkua
Oliiveja
Grillattua (säilöttyä) munakoisoa
Grillattua (säilöttyä) paprikaa
Käytä paprikaa hetki kuumalla pannulla ja ripottele päälle tuoretta persiljasilppua
Espanjalainen munakas
perunaa kuutioina
kananmunia
sipulia
fenkolin siemeniä valmiin munakkaan päälle
Paistetut herkkusienet
tuoreita ruskeita herkkusieniä
tuoreita ruskeita herkkusieniä
valkosipulia viipaleina
oliiviöljyä
suolaa
pippuria
päälle tuoretta persiljasilppua
Anjovis tapas
anjovisfileitä
oliiviöljyä
sitruunamehua
sitruunankuorta raastettuna
persiljasilppua
Juomana espanjalainen Cava Faustino
Ihania herkkuja, nam!
VastaaPoistaIhania ne todella oli! Ja kuoharikin maistui :)
PoistaNam mitä ihania kuvia! Olenkin kerran espanjalaista munakasta syönyt ja se oli hyvää, joten voisi tehdä sitä joskus itsekin. :) Tulee ihan nälkä näitä kuvia katsellessa!
VastaaPoistakiitos! Kokeile ihmeessä, toimii hyvin ihan arkenakin. Fenkolin siemenet voi hyvin jättää pois, jos niiden mausta ei välitä.
Poista