n. 400 g broilerin rintafilettä
250 g pakastepinaattia
50 g aurinkokuivattua tomaattia
2 valkosipulinkynttä
2.5 dl (ruoka)kermaa
suolaa
mustapippuria
voita paistamiseen
salaattijuustoa/fetaa/vuohenjuustoa muruina annoksen päälle
Sulata pinaatti ja purista ylimääräinen neste pois. Hienonna pinaatti, valkosipuli ja aurinkokuivattu tomaatti. Leikkaa tai saksi broilerinfileet paloiksi. Laita pasta kiehuvaan veteen ja paista broilerin palat. Mausta palat suolalla ja pippurilla. Lisää hienonnettu valkosipuli, aurinkokuivattu tomaatti ja pinaatti. Lisää kerma ja anna kiehua muutamia minuutteja. Tarkista kastikkeen maku ja tarjoile pastan kanssa. Halutessasi voit lisätä annoksen päälle juustomurua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti