7. huhtikuuta 2014

Pinaatti-broileripasta

Löysin arlaingmannin sivuilta kokeilemisen arvoisen pastakastikkeen ohjeen. Meillä(kin) syödään broilerinfilettä ihan riittävästi, joten uudet reseptit ovat enemmän kuin tervetulleita. Meidän kahdeksanvuotiaat ovat tosin välillä melko epäluuloisia uusia makuja kohtaan. Tällä kertaa "Mitä toi oikeen on?"-kysymykseen vastauksena toimi loistavasti Master Chef-visa, eli pyysin maistamaan ja arvaamaan käytetyt raaka-aineet. Tytöt lähtivätkin innokkaina tunnistamaan ja löysivät maut aika hyvin! 


Pinaatti-broileripasta
(4:lle)


n. 300 g / syöjien mukaan pastaa 
n. 400 g broilerin rintafilettä
250 g pakastepinaattia
50 g aurinkokuivattua tomaattia
2 valkosipulinkynttä
2.5 dl (ruoka)kermaa
suolaa
mustapippuria
voita paistamiseen

salaattijuustoa/fetaa/vuohenjuustoa muruina annoksen päälle

Sulata pinaatti ja purista ylimääräinen neste pois. Hienonna pinaatti, valkosipuli ja aurinkokuivattu tomaatti. Leikkaa tai saksi broilerinfileet paloiksi. Laita pasta kiehuvaan veteen ja paista broilerin palat. Mausta palat suolalla ja pippurilla. Lisää hienonnettu valkosipuli, aurinkokuivattu tomaatti ja pinaatti. Lisää kerma ja anna kiehua muutamia minuutteja. Tarkista kastikkeen maku ja tarjoile pastan kanssa. Halutessasi voit lisätä annoksen päälle juustomurua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti