2. huhtikuuta 2014

Kangasostoksilla

Tänään oli kaikin puolin hyvä vapaapäivä: pääsin siskon kanssa intialaiseen lounaalle, sain taas mahtavaa palvelua vakiokampaamossa. ja hypistelin kankaita Eurokankaassa.

 
Pitkästä aikaa tuli inspiraatio kaivaa Käsityölehdet esiin ja tehdä suunnitelmat valmiiksi kangaskauppaa varten. Töistä ilmoitettiin lisääntyvästä vapaa-ajasta, joten mikäs sen mahtavampaa kuin käyttää sitä ompelemiseen. Olen ommellut pari vuotta sitten paljon tytöille, mutta nyt olisi kiva tehdä enemmän itselle. Tein tosin likoille pari kuukautta sitten lepakkopaidat heidän valitsemastaan leopardikuvioisesta neuloksesta ja ne olivat todellinen hitti. Ainakin jos mittarina pitää sitä, että saa aamulla töihin riitaisan puhelun, jossa tytöt väittelevät siitä, kumman vuoro on laittaa se oma paita päälle. Kahdeksanvuotiaana kaksoset eivät enää halua kulkea samiksissa - ymmärrettävää, vaikka itse valitsivat juuri sen samanlaisen kankaan.

Eurokankaan palalaaria kaivelin siis ihan itseäni varten ja löysin ihanan ruusutrikoon paitaa varten.Tämä pääsee ensimmäisenä työlistalle.


Lisäksi mukaan lähti harmaata collegetrikoota ja paisley-kuvioista puuvillaa. Jälkimmäisestä aioin tehdä hameen.


Mutta mistä löytyisi pieniä niittejä? Ja sopivaan hintaan. Siinäpä kysymys. Tarvitsisin niitä tuon harmaan trikoon kaveriksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti