Raakasuklaa
(14 tähtikonvehtia)
50 g kaakaovoita
37 g hunajaa
43 g raakakaakaojauhetta
ripaus ruususuolaa
2 rkl kaakaonibsejä
Maapähkinävoita
Paahdettuja ja suolattuja manteleita (rouhittuna)
Sulata kaakaovoi vesihauteessa. Lisää kulhoon hunaja. Lisää raakakaakaojauhe ja rouhaise mukaan suolaa. Sekoita niistä tasainen massa ja maista. Lisää nibsit ja sekoita. Kaada muotteihin ja ripottele päälle mantelirouhetta. Maapahkinävoinokareen lisäsin puoliväliin täytettyyn muottiin ja kaadoin vielä päälle suklaamassaa. Sitten muotit pakkaseen n. puoleksi tunniksi ja maistamaan!
Makua ajattelin vielä viilata itselle sopivaksi ja mielessä onkin jo pari uutta visiota maustamiseen ja makeuttamiseen. Näistä muuten tykkäsivät myös tytöt 9. vee ja mies.
Hyviltä näyttää :)
VastaaPoistaKiitos sinulle inspiraatiosta :)
VastaaPoista