17. lokakuuta 2014

Terveisiä Tukholmasta!

Olimme viime viikonloppuna siskoni kanssa Tukholmassa pari yötä. Tukholma on kiinnostava kaupunki: kauniita katuja, kivoja putiikkeja ja hyvää ruokaa. Viikonloppu oli aurinkoinen, joten kaupungin tutkiminen kävellen oli ihan mahtavaa! Kaiken kaikkiaan meillä oli oikein onnistunut reissu. Tässä muutama vinkki muillekin :


Gildas Rum Södermalmilla : Persoonallinen kahvila, jossa on ihana valikoima leivonnaisia. Me otimme isot lounassalaatit, jotka riittävät taltuttamaan isommankin nälän. 


Leilas's General Store Östermalmilla, Mood Stockholm -kauppakeskuksessa. Leila Lindholmin kauppa oli minulle must -käyntikohde. Ei voi kuin ihailla, miten hän on onnistunut brändäämään itsensä niin hyvin. Kaupassa kaikki oli mietittyä ja viimesteltyä, ostosten pakkaamista myöden. Ostin kuvan vaaleanpunaisen, silikonisen nuolijan ja vaniljajauhetta :) Jos kukkaron pohja olisi loputon, olisin voinut ostaa kaupasta aikalailla kaiken..


Saluhallen Östermalmilla ruokafiilistelijälle. Lauantaina kauppahalli oli täpötäynnä ihmisiä, joten meidän kierros jäi aika lyhyeksi. Täällä olisi mukava syödä lounasta ja tutkia enemmänkin myyntitiskien tarjontaa.

Fotografiska - valokuvataiteen museo Södermalmilla. Tänne kannattaa varata aikaa ja voimia. Isot tilat ja vaihtuvia valokuvanäyttelyitä. 

♥♥♥

Näistä ja muista matkamuistoista on taas kiva ammentaa voimaa pimenevään syksyyn!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti