Amerikkalaiset pannukakut
(n. 30 pientä pannukakkua)
3 munaa
3 rkl ruokokidesokeria
2.5 dl vehnäjauhoa
2.5 dl täysjyvävehnäjauhoa
3 tl leivinjauhetta
3 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
1/2 tl suolaa
200 g rahkaa
2.5 dl maitoa
0.5 dl voisulaa
Voita paistamiseen
tarjoiluun: marjoja ja vaahterasiirappia
Vatkaa munat ja ruokokidesokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita keskenään jauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri ja suola. Sekoita keskenään voisula, rahka ja maito. Lisää vaahtoon vuorotellen jauhoseosta ja maito/voiseosta ja sekoita taikinaksi.
Paista lettupannulla paksuja, vajaan
senttimetrin paksuisia lettuja. Kuumenna pannu ensin kunnolla ja laske sen
jälkeen lämpötilaa, sillä pannukakut ottavat helposti liikaa väriä.
Kiitos vinkistä. Sivustolla onkin paljon kiinnostavia reseptejä ja linkkejä!
VastaaPoista